Lasagne met kabeljauw en paprikasaus

VIS HOOFDGERECHT  30-60 MIN. INGREDIENTEN 6 PERSONEN Ingrediënten3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, fijngehakt 3 rode paprika`s, in stukjes 4 tomaten, in stukjes 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 1 courgette, in plakken 250 g lasagnevellen 500 g kabeljauwfilet, in blokjes 1 bol mozzarella, in plakken 25 g Parmezaanse kaas, geraspt Hoofdgerecht : 4-6 […]

Read More »

Pizza met gerookte zalm

HOOFDGERECHT 20-30 MIN. INGREDIENTEN 1 PERSOON 1 pak vers pizzadeeg van 400 g 200 g olie om mee te bestrijken 150 g kwark Peper 1 tl citroensap Rucola sla 100 g gerookte zalm Bereiding Verwarm de oven voor op 210° C boven-/onderverwarming.Haal het pizzadeeg direct uit de koelkast en rol het uit. Snijd het deeg in 8 […]

Read More »

Thaise roerbak met grote garnalen

HOOFDGERECHT 20-30 MIN. INGREDIENTEN 4 PERSONEN 500 g (diepvries) ongepelde reuzengarnalen 200 g sugarsnaps 3 eetlepels olie 2 teentjes knoflook, gehakt 3 cm verse gember, geraspt 1-2 eetlepels Thaise rode currypasta 200 g wortel, schuin in dunne plakken 2 rode uien, in dunne partjes 3 bosuitjes, in stukken van 4 cm 100 ml visbouillon Bereidingswijze Ontdooi de […]

Read More »